Geluk zit niet in eten…

Ik had al vaker gelijnd, lees: mezelf uitgehongerd, maar de daarbij behaalde resultaten, lees: afgevallen kilo’s, zaten er binnen no time weer aan. Ook de kilo’s, verloren door obsessief sporten, zaten er weer zo aan. shakes, bloed laten prikken he kunt het niet bedenken elk dieet heb ik gevolgd…. 

Mijn gewicht werkte door op mijn humeur, en mijn zelfbeeld daalde bijna tot nul. Het roer moest om. Tijdens de mooie reis in Gambia samen met mijn lieve vriendin Herriet ging het roer om. Ik voelde dat van te voren al dat dit een moment was voor mijzelf even geen onderdeel van het gezin naar gewoon alle aandacht voor Sabine. Daar begon mijn reis op zoek naar Sabine, Herriet hielp mij gedurende deze reis dat ik continue moest blijven eten hoe eng ik het ook vind heb ik keurig haar advies opgevolgd en het positief ervaren in 10 dagen tijd voelde ik de kilo’s eraf gaan een bijzondere ervaring na levenslange dieeten te hebben gevolgd. Zelf nog kunnen genieten van een wijntje We ie had dat gedacht. Na terugkomst was de spits eraf en ik dacht nu doorgaan. Ik sport momenteel 3 a 4 keer in de week dmv fietsen en wandelen de wereld wordt letterlijk groter ik heb nooit geweten dat wij in zo n mooie omgeving wonen. Kortom happiness begint van binnen en dit voel ik. Ik heb in jaren niet zoveel foto’s van mijzelf gemaakt dat zegt al genoeg. Ik ga door ik ben op de helft op weg naar nog meer geluk en de kilo’s is maar bijzaak.  

 

En ik weet zeker dat ik, mede door de peptalks en goede adviezen van lieve Herriet mij deze komende zomer weer een heel ander mens zal voelen, zowel lichamelijk als geestelijk. Heel blij met jou, dank! 

 

Voel mij weer een fitte/sportieve mama waar ik in al die jaren zo naar verlangde 

Date:

Category:

Close

Trainingsduur van onze lessen zijn 60 minuten. Het is altijd mogelijk om tussendoor aan te melden. Een proefles is gratis.

Tijden / Locaties
  • Maandag:        9.00 uur. Verzamel en startpunt voor de training is bij de vogeltuinen Eperweg 3-5 ’t Harde
  • Maandag:      19.00 uur. Verzamel en startpunt voor de training is Hellenbeekstraat 86
  • Woensdag:      9.00 uur. Verzamel en startpunt voor de training is bij de vogeltuinen Eperweg 3-5 ’t Harde
  • Donderdag:  19.00 uur. Verzamel en startpunt voor de training is Hellenbeekstraat 86
  • Vrijdag:            9.30 uur. Verzamel en startpunt voor de training is bij de vogeltuinen Eperweg 3-5 ’t Harde
Our socials