Image Alt

wie ben ik

Herriët van Triest

Na een liefdevolle jeugd te hebben doorgebracht in Elburg, heb ik een groot deel van mijn leven de paardensport beoefend, als springamazone. Tevens heb ik als coach, ruiters en amazones begeleid.
Dit was een mooie tijd waar ik met veel plezier op terugkijk.
Vooral het werken met deze prachtige dieren, die niet kunnen praten maar waar je vanuit “lichaamstaal“ ziet wat ze willen en waar hun grenzen liggen, het samenspel, de overgave van een dier om voor mij iets meer te willen doen dan voor een ander en het avontuur heeft mij veel liefde en passie voor dit vak gegeven. Het fysiek bezig zijn, veelal buiten in de natuur en het vrije leven gaf mij energie. Het heeft mij veel inzicht en levenservaring gebracht waar ik nu van profiteer richting mijn cliënten.
Na deze periode heb ik een aantal jaren, ook vanwege jonge kinderen, meegewerkt in ons familie bedrijf. Door deze baan was ik veel binnen en ben ik in mijn vrije tijd meer gaan sporten. Ik miste vooral uitdaging en voelde dat beweging, zoals hardlopen, fietsen en fitnessen mij weer in balans bracht.
Mijn interesse in voeding begon te groeien ook omdat ik zag dat er zoveel winst te behalen viel op dit vlak. Dit inzicht werd steeds meer tijdens mijn studies voedingscoach en gewichtsconsulent.
In 2018 heb ik mijn eigen bedrijf opgericht en ben ik begonnen met het geven van Powerwalking en met het geven van cursussen over gezonde voeding. In deze groepscursussen geef ik informatie over bewegen, gedrag en voeding. Het motiveren en coachen geeft mij veel energie. Daarnaast geef ik personal coaching en verdiep ik mij steeds verder in mijn vak. Ik heb de specialisaties Sport & Voeding en Kind & Voeding behaald en ben gediplomeerd leefstijlcoach en wandel coach. Het opzoeken en meedragen van positieve energie hoort bij mij. Dit blijft groeien, waardoor ik genoeg over heb voor mijn medemens.

Voedings/- Leefstijlcoach

Herriët van Triest
Ik geef deze energie graag door en m.b.v. mijn dankbare job, ontvang ik veel positieve energie weer terug.Close

Trainingsduur van onze lessen zijn 60 minuten. Het is altijd mogelijk om tussendoor aan te melden. Een proefles is gratis.

Tijden / Locaties
  • Maandag:        9.00 uur. Verzamel en startpunt voor de training is bij de vogeltuinen Eperweg 3-5 ’t Harde
  • Maandag:      19.00 uur. Verzamel en startpunt voor de training is Hellenbeekstraat 86
  • Woensdag:      9.00 uur. Verzamel en startpunt voor de training is bij de vogeltuinen Eperweg 3-5 ’t Harde
  • Donderdag:  19.00 uur. Verzamel en startpunt voor de training is Hellenbeekstraat 86
  • Vrijdag:            9.30 uur. Verzamel en startpunt voor de training is bij de vogeltuinen Eperweg 3-5 ’t Harde
Our socials